Door - admin

Dé must-haves voor jouw tuin!

ligbed zwart

Als je dan eindelijk je tuin weer helemaal hebt ingericht voor de aankomende lente, wil je natuurlijk dat alles perfect is. Je hebt misschien al gedacht aan mooie bloemen en aan een ligbed zwart, maar toch mis je iets. Maar wat? In dit artikel vertellen wij jou dé must-haves van dit seizoen. Deze moet je gewoon in je tuin hebben!

Heerlijk kunnen relaxen

Je wilt natuurlijk helemaal kunnen ontspannen in je eigen tuin. Heerlijk naar muziek luisteren, zonnebaden of gewoon een boek lezen. Een ligbed wit is hier de meest geschikte opties voor.  Deze ligstoelen zijn vaak verstelbaar in hoogte, waardoor je zelf kan kiezen of je rechtop wilt zitten of plat wilt liggen. Omdat de ligstoel een witte kleur heeft kun je deze makkelijk combineren met elk soort stijl tuin. Daarnaast zijn ze in verkrijbaar in een aantal comfortabele materialen. Voor ieder wat wils dus!

Een poster? Die zijn toch alleen voor binnen?

Dacht het niet! Een poster is namelijk ook zeer geschikt voor buiten. Zo kun je je overkapping of je saaie schutting toch nog een beetje opvrolijken. Er bestaan posters die zeer goed tegen regen en wind kunnen. Hierdoor kun je ze het hele jaar laten hangen. De posters zijn beschikbaar in vele maten met verschillende soorten printen. Het is dé eyecatcher voor in de tuin. Je zou bijvoorbeeld een poster met natuurlijke prints kunnen ophangen, zodat het net lijkt alsof je je in de jungle bevindt. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Verlichting is heel belangrijk

Zit je graag tot laat in de tuin? Dan wil je natuurlijk wel dat alles goed is verlicht. Zo loop je nergens tegenaan, maar het geeft ook nog eens een gezellige sfeer. Daarnaast kun je verschillende delen van je tuin in de spotlight zetten. Je zou voor spotjes kunnen kiezen die de looppaden verlichten, of voor een schijnwerper die een bepaald kunstwerk verlicht. Het is een goede keuze om voor verlichting met kleine zonnepanelen te kiezen. Dat is wel zo milieuvriendelijk.

Relaxen in jouw tuin 2.0

Een hangmat is ook heerlijk om in te relaxen. Tegenwoordig zijn er zelfs hangmat standaarden beschikbaar. Hierdoor hoef je geen gaten meer te boren in je mooie balken of het plafond. Door de standaard is het ook nog eens mogelijk om de hangmat naar binnen te verplaatsen als het koud wordt. Ideaal! Een hangmat werkt heel ontspannend en geeft veel privacy, omdat het doek om jou heen vouwt. Met bovenstaande must-have zul je weer optimaal genieten van je tuin!