Door - admin

Voordelen van gekeurde cilindersloten

De cilinder van uw deurslot, die de multi-vergrendelingspunten bevat en bedient, is eigenlijk het onderdeel dat het meeste risico loopt bij inbraak. Door het breken van dit onderdeel wordt de rest van het slot onbruikbaar – zonder dat er geprikt of geboord hoeft te worden. Dit betekent dat alle andere voorzorgsmaatregelen die u genomen heeft om het mechanisme te beveiligen of om ervoor te zorgen dat het voldoende complex is – om zelfs de meest ervaren inbrekers af te weren – van nu af aan geen enkel nut meer zullen hebben.

Hoe werken anti-slot deurcilinders?
Een doorsnee cilinderslot kan gemakkelijk worden opengebroken als het lichaam ervan verder dan 5 mm buiten de deurvleugel uitsteekt. Het voordeel van het installeren van een anti-slotcilinder is dat het eigenlijk een “valse voorkant” van uw slot vormt, die bij een inbraakpoging kan worden afgebroken, maar het hoofdbeveiligingsmechanisme intact laat – zodat het zijn werk kan blijven doen en uw eigendom veilig kan houden.

Hoe kan ik profiteren van een Anti-Snap Deur Cilinder?
Het antwoord is duidelijk – deze beschermingsmechanismen voegen een vrijwel ondoordringbare laag bescherming toe aan uw deursloten, waardoor inbrekers en huisinbrekers worden misleid in het vernietigen van een belangrijk middel om uw huis binnen te dringen en u, uw familie en uw waardevolle bezittingen veilig te houden

Dit specifieke type beslag is ontworpen om te worden beschadigd, en biedt een soort “opofferings”-verlengstuk aan uw slot dat kan worden afgebroken om ongewenste toegang te voorkomen en een barrière te creëren die de deur stevig beveiligd houdt – hoewel dit niet betekent dat u gevangen zit in uw huis of dat het mechanisme onbruikbaar wordt gemaakt totdat u het vervangt; u bent nog steeds absoluut in staat om uw deur zoals gewoonlijk te vergrendelen en te ontgrendelen totdat de tijd komt dat u in staat bent om uw anti-slotcilinder te vervangen.

Helaas kunt u in de meeste gevallen niet zien of uw slot een anti-snapslot is. U zou het slot uit de deur moeten halen en kijken of het de knipsluitingen heeft die langs de cilinder lopen.

Wij raden u af het slot zelf te verwijderen. Als het slot opnieuw wordt gemonteerd en niet correct is gemonteerd, kan dit een veiligheidsrisico vormen. Als het slot maar een paar millimeter uit de deur steekt, kan een inbreker het slot met een stuk gereedschap eruit trekken.

Als u een anti-kraak slot wilt kopen, adviseren wij u advies in te winnen bij de professionele slotenmaker Breda. Een gekwalificeerde slotenmaker zal uw deur opmeten en een cilinder bestellen die de juiste maat heeft voor uw specifieke deur. Een slotenmaker zorgt ervoor dat de cilinder niet uit de deur steekt en goed gemonteerd wordt.