Door - admin

Verschillende tuinmeubelen voor een gezellige tuin

Tuinmeubels zijn verkrijgbaar in verschillende weersbestendige materialen. Daarbij zijn er diverse soorten tuinmeubels die u in de tuin kunt gebruiken. Als u in het proces zit van het aanleggen van een tuin, of het inrichten hiervan, dan kunt u zeker een kijkje nemen op deze pagina. We bespreken graag de verschillende soorten tuinmeubelen waar u keuze uit heeft.

Tuinset

Een tuinset bestaat uit een tuintafel en tuinstoelen, u heeft keuze uit verschillende soorten en modellen. Zo zijn er tuinsets met twee, vier, zes, acht en zelfs tien stoelen. Een tuinset is eigenlijk te vergelijken met een eethoek, maar dan voor in de tuin. We zien vaak dat tuinsets uit materialen bestaan die licht van gewicht en inklapbaar zijn. Op deze manier kunt u de set eenvoudig verplaatsen en opbergen voor het najaar.

Loungeset

Als u graag voor comfort staat dan is een loungeset de ideale keuze. Een loungeset is in de tuin, op het terras en op het balkon te gebruiken. Deze set bestaat doorgaans uit een grote tuinbank en een tafel, u kunt het uitbreiden met een tuinfauteuils of voetenbank. U maakt de loungeset af met een paar heerlijke kussens zodat u op een zomerse dag lekker kunt gaan zitten en ontspannen. Bijvoorbeeld om even bij te kletsen, te lezen of sport te kijken en een weddenschap te plaatsen via bet777.be. Bovendien hebben loungesets in veel gevallen een liggedeelte, waardoor u kunt zonnen of een dutje kunt doen.

Picknicktafel

Een picknicktafel wordt doorgaans van hout gevaardigd, dit natuurlijke materiaal is duurzaam, onderhoudsarm en het heeft een warme uitstraling. Daarbij is een picknicktafel ideaal in de tuin want het biedt een hoop zitplaats, plus het biedt zowel een tafel als zitruimte.

Ligstoelen

Als u graag een kleurtje krijgt in de zomer of gewoon even in de tuin wilt liggen, dan heeft u beslist een ligstoel nodig. Ligstoelen zijn perfect om echt te ontspannen in de tuin. Dit tuinmeubel is verkrijgbaar in diverse stijlen, kleuren en materialen en u kunt het bekleden met comfortabele kussens. Daarbij zijn ligstoelen flexibel want u kunt ze in veel gevallen inklappen of ze zijn verrijdbaar. Op deze manier bieden ligstoelen een hoog comfort.

Schommelstoel

Even helemaal tot rust komen en zachtjes heen en weer wiegen, hiervoor is een schommelstoel perfect. Een schommelstoel heeft een relaxt effect en voegt een gezellige sfeer toe aan de tuin. Als u graag leest of gewoon even een moment voor uzelf neemt, dan zult u heel tevreden zijn met een schommelstoel.

Strandkorf

Woont u aan zee of wilt u het gevoel van vakantie creƫren in uw eigen tuin, kies dan voor een strandkorf in de tuin. Deze decoratieve tuinstoel heeft een rugleuning en een halve overkapping zodat u gedeeltelijk uit de zon kunt zitten. Strandkorven hebben doorgaans een maritiem thema door de bekleding in twee kleuren met strepen en het houten frame afgewerkt met rieten vlechtwerk.

Parkbank

Als u graag een leuke bank voor in de tuin wilt dan is een parkbank een geschikte optie. Er zijn diverse modellen verkrijgbaar zoals een vaste parkbank die verankerd in de grond staat. Dit is een goede keuze als de bank in de voortuin staat en u diefstal wilt voorkomen. Voor de achtertuin kunt u prima een verplaatsbare parkbank kiezen, deze is niet verankerd in de grond. Hierdoor kunt u het in de winter gemakkelijk binnen zetten om slijtage tegen te gaan. Als u een grote boom in de tuin heeft dan kunt u een boombank aanschaffen, deze gaat rondom de boom en ziet er erg gezellig uit. Zo kunt u in de zomer lekker van wat schaduw genieten.