Wat ooit begon als hobby is inmiddels uitgegroeit tot een uniek bedrijf met een team enthousiaste medewerkers. Door te specialiseren in hardsteen, graniet, basalt, kalksteen en beton is het assortiment ongekend breed, voor ieder wat wils..

Verder ontwerpen wij zelf tafels welke wij veelal in het Verre Oosten laten produceren, waardoor wij u unieke modellen en vriendelijke prijzen kunnen aanbieden.

Door de prachtige ligging van ons bedrijf in het landelijke dorpje Gortuntje kunt u de tafels niet alleen online bekijken maar ook ‘live’in de openlucht. Voor de satelliet foto’s van ons bedrijf gaat u naar pagina Contact.

Wij maken optimaal gebruik van internet, u vindt ons ook alleen via internet. Daardoor kunt u rustig op uw gemak alvast thuis al onze tafels bekijken en eventueel direct bestellen.

Door onze inzet om iedere klant 100% tevreden te stellen ontvangen wij regelmatig prachtige foto’s van geplaatste tafels. Deze foto’s kunt u bekijken op de pagina sfeerfoto’s. Wij zijn is een goed georganiseerd bedrijf die uw tafel snel en keurig kan laten bezorgen en plaatsen.

Duurzame picknickbanken en tafels

De meeste producten uit het  gamma zijn onder hoge druk geïmpregneerd. Tijdens dit proces dringt het impregneermiddel diepgaand in het hout, waardoor deze laatste bestand wordt tegen onder meer aantasting van schimmels, zwammen, insecten en extreme weersomstandigheden.

Via deze behandeling creëren we erg duurzaam hout dat jarenlang zijn optimale conditie behoudt en geen verder onderhoud nodig heeft.

Wenst u echter de duurzaamheid van uw product nog te verlengen, dan verwijzen we naar extra manieren om uw houten tuinmeubel te beschermen: namelijk a) afscherming met een beschermhoes, b) instrijken met RESTOL Houtolie.

Op de productfiche kunt u telkens nalezen of het betreffende product al dan niet behandeld (lees: onder druk geïmpregneerd is). Indien een product niet behandeld is, benoemen we deze als “NATUUR”.