Door - admin

Kweektafel kopen: als je geen ruimte hebt voor een moestuin

Heb jij geen ruimte, energie of kracht voor een moestuin, dan is een kweektafel kopen een ideale oplossing. Met deze tafel kun je het gehele seizoen door groenten, fruit en kruiden kweken, zonder dat je daarvoor op de wachtlijst moet voor een moestuintje. Tuinieren doe je met deze kweektafels in een handomdraai, omdat ze verhoogd zijn en je dus niet door de knieën moet of moet spitten. Daarnaast heb je nauwelijks nog last van onkruid of insecten, waardoor de kans op een goede oogst aanzienlijk groter is. Kweektafels zijn perfect voor jong en oud en kunnen ook fungeren als meubilair in je kas. Daarnaast worden ze op dit moment zo ontworpen dat ze naast handig ook om esthetische redenen een waardevolle aanvulling zijn bij ieder soort woning.

Ga een kweektafel kopen en iedereen kan tuinieren

Het zou jammer zijn als je je groene vingers niet benutte omdat je geen ruimte meer hebt voor een moestuin. En daarnaast zou iedereen regelmatig moeten kunnen genieten van verse en onbespoten groente en fruit. Door een kweektafel te kopen kun je je talent en hobby blijven uitvoeren, waar je ook bent. Kweektafels zijn te krijgen in allerlei uitvoeringen, van verschillende materialen en met verscheidene accessoires. Het enige wat je dan nog nodig hebt is een goede potgrond, zaadjes en een gieter. Denk jij eraan om een kweektafel te kopen, dan zal je niet worden teleurgesteld, want tuinieren wordt er gemakkelijker, minder tijdrovend en aanzienlijk minder rommelig van. Heb je een plat dak, een balkon, een serre, een oprit of een veranda, dan kun jij ook het gehele seizoen van je eigen verse gewassen profiteren.

Groente, fruit, bloemen en kruiden

Er zijn niet veel gewassen die je niet in je kweektafel kwijt kunt. De meeste groente kun je er probleemloos in groeien, zoals bietjes, radijsjes, uien, knoflook, prei, bonen, erwten, tomaten en komkommers. Maar er zijn meer mogelijkheden dan groente alleen. Door een kweektafel te kopen kun je ook kruiden kweken, zoals laurierblad, basilicum, peterselie en tijm. Maak elke dak een heerlijke pot thee met je eigen kamille, munt of salie. In de zomer maak je daar natuurlijk ijsthee van. Wat betreft fruit heb je wat minder mogelijkheden, maar aardbeien, cranberries en bosbessen zijn bijvoorbeeld geen enkel probleem.

Investeer in en kweektafel en kom tot rust

Tuinieren is een hobby die er bekend om staat te helpen bij stress en nervositeit. Het geeft je de mogelijkheid even helemaal tot rust te komen en tegelijkertijd bezig te zijn met iets nuttigs. Ga je een kweektafel kopen, zoek dan direct naar de handige accessoires die je erbij wilt bestellen. Een broeikap, bijvoorbeeld, waarmee je elk seizoen al vroeg kunt gaan planten en je gewassen een voorsprong geeft ook als het weer nog niet goed is. Of een klimrek, zodat je erwten, bonen, komkommers en tomaten probleemloos de lucht in kunnen gaan. Besluit je om een kweektafel te kopen, dan zal je niet worden teleurgesteld en kun je jezelf, je familie en vrienden regelmatig een gerecht voorschotelen uit eigen ‘tuin’. Met een kweektafel van Vertisign start je gemakkelijk en snel een eigen moestuin.

Geef een reactie